10. juli 2020
Ulisensierte spill NES
 

Ulisensierte spill selskaper til Nintendo Entertainment System.


Amerikanske spill marked:

 
Tengen Alle spill fra Tengen inneholder en "lock out" chip som er identisk med den til lisensierte amrikanske spill. Tengen spill fungerer 100% på amerikanske NES maskiner. Fungerer ikke på PAL konsoller. Med en Amerikans til Pal adapter kan det fungere, men ikke garantert.
Color Dreams/Bunch games/Wisdom Tree                          
American Game Carts Inc American Video Entertainment
Caltron/Myriad
Alle disse spill firmaene brukte Matronix metoden til å slå ut "lock out" chippen i de amrikanske NES konsollene. Spillene fra disse firmaene skal kunne slå ut "lock out" chippen i tidligere NES konsoller. Det vil si konsoller før 1990. Konsoller produsert etter 1990 ble modifisert av Nintendo for at spillene ikke skulle kunne inaktivere "lock out" chippen. En amerikans til "et eller annet" adapter bør ungå dette og gjøre deg i stand til å spille spillet.
Camerica Spill fra dette firmaet vil fungere 100% på amerikansk NES. Det er en liten switch på baksiden for å endre i "lock out" chip funksjon.
   
UK spill marked:  
Codemasters Dette var utgiverse bak de amerikanske Camerica tittlene som gidde ut tittlene sine selv i UK. Spillene kom i 2 versjoner. Ene versjonen følger det med en adapter som ble brukt for å komme rundt "lock out" chippen. Denne fungerte sånn at du satt i et lisensiert spill i adapteren. Den andre versjonen var kassetter med en innebygd krets som skulle slå ut "lock out" chippen.
   
Japanske spill marked:  
Hacker International Ikke noe "lock out" chip, akkuratt som alle FC spill. Kan være konflikt ved bruk av adapter for å spille på PAL konsoll.
Sachen Ikke noe "lock out" chip, akkuratt som alle FC spill. Kan være konflikt ved bruk av adapter for å spille på PAL konsoll.
   
Australia spill marked:  
Home Entertainments Suppliers (H.E.S)       Akkuratt som de ulisensierte UK Codemasters spillene kommer noen av disse spillene i en versjon som bruker adapter (1 lisensiert og 1 ulisensiert spill) for å ungå lock out chippen og den andre versjonen kom med innebygd krets for å slå ut "lock out" chippen.

  
  Banner Hoyre
Banner Hoyre
  
Opphavsrett (c) 2020 Arcade